Hapur

coffe

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej $336 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Numri i Ofertave
18
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for a freelancer to help me with my project. The skills required are Fashion Modeling, Furniture Design, Palm and Sticker Design. I am happy to pay a fixed priced and my budget is $250 - $750 USD. I have not provided a detailed description and have not uploaded any files.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online