I mbyllur

Buy custom online booking portal

Ky projekt ka marrë 96 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim mesatar prej$2689 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i projektit
$1500 - $3000 USD
Totali i Ofertave
96
Përshkrimi i projektit

I want to buy a custom multi booking hotel [url removed, login to view] script must be in php and need to have admin panel for portal owner,admin panel for hotel owner and customer admin where he can check his booking [url removed, login to view] you have my [url removed, login to view] the front page you must make an image from [url removed, login to view] or [url removed, login to view] you have my need and some pictures for extranet

Doni tё fitoni njё dorё para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatet
 • Paraqitni propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Pajtoni Freelancer që gjithashtu ofertuan për këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online