I mbyllur

Creating a Report Template

Ky projekt ka marrë 33 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim mesatar prej$40 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i projektit
$10 - $30 USD
Totali i Ofertave
33
Përshkrimi i projektit

Hi! We are trying to create a staging company report template. One that once we are done walking through their home- we can put a picture next to some text of things that need to be completed to the home. I have an example of what we would like- just need someone to fix it up and make it look professional. Thanks!

Doni tё fitoni njё dorё para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatet
 • Paraqitni propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Pajtoni Freelancer që gjithashtu ofertuan për këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online