Mbyllur

Nadi car

13 profesionistë freelancer dërguan një ofertë mesatare prej €53738 për këtë punë

phpMaestro

__Still waiting for FEEDBACK__ Hi, As per your shared brief on your requirement you are looking to develop a eCommerse platform through which user can buy product and make the payment online. The solution will ha Më shumë

€50000 EUR për 35 ditë
(430 Përshtypje)
10.0
RaddyxTechnology

Hi, I have gone through your project description and could assure you the best of the solution. I am taking it as an opportunity and ready to deliver my best. We will be using open source LAMP technology to dev Më shumë

€50000 EUR për 100 ditë
(241 Përshtypje)
8.3
contriverz

Hi atje, Shpresoj te bejme te mire !!! Kërkesat e tua të dhëna shqyrtohen shumë mirë dhe duhet të kryhet në përputhje me aftësitë më të larta. My $ kype contriverz1988 Unë jam një zhvillues i plotë në rafte dh Më shumë

€50000 EUR për 10 ditë
(35 Përshtypje)
6.6
moderninfotech

Hello, Ready  to start work immediately. We are interested in working with you, as we have an expertise in E-Commerce Portal and Online Shopping. Recently developed Online Store : 1. http://everythingaroundu Më shumë

€52631 EUR për 60 ditë
(138 Përshtypje)
6.9
webNapp

Ecommerce / Dyqani Online: - ================ Hi atje, Unë kam kaluar nëpër kërkesën tuaj për dizajn dhe zhvillim për të ndërtuar një dyqan të vogël në internet, përfshirë marrëveshjet e përditshme, ne do të bëjmë d Më shumë

€55555 EUR për 100 ditë
(15 Përshtypje)
6.2
ProsperoWeb

Hello there! We are one of the leading web development company based in Toronto, Canada with presence in Seattle, United States. Relevant Skills and Experience We are interested in your project and would like to discu Më shumë

€60000 EUR për 120 ditë
(31 Përshtypje)
6.1
yashtechsolution

Përshëndetje, Unë kam parë postin tuaj që ju doni të online shope Unë jam zhvilluesi i përvojave në faqen e internetit dhe zhvillimin e aplikacioneve mobile me fokusin tonë kryesor në bërjen e faqeve të interneti Më shumë

€50000 EUR për 30 ditë
(28 Përshtypje)
5.9
TechNamrata09

Hello,I understand your requirement for website [login to view URL] you have requirement document for your website?Please let me know your design thoughts on the same. Relevant Skills and Experience I have all the experti Më shumë

€52631 EUR për 15 ditë
(8 Përshtypje)
4.9
€55555 EUR për 10 ditë
(5 Përshtypje)
3.6
nikunjv9

i will complete your project within time-limit. Relevant Skills and Experience i will complete your project within time-limit. Proposed Milestones €55555 EUR - i will complete your project within time-limit. i will Më shumë

€55555 EUR për 10 ditë
(8 Përshtypje)
3.1
polarjin2017

I can help you Hope your reply Relevant Skills and Experience 1 Proposed Milestones €55555 EUR - 1

€55555 EUR për 10 ditë
(6 Përshtypje)
3.3
€55555 EUR për 10 ditë
(2 Përshtypje)
2.7
€55555 EUR për 10 ditë
(2 Përshtypje)
1.4