I mbyllur

We need a brochure designer

Ky projekt ka marrë 51 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim mesatar prej₹5901 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i projektit
₹1500 - ₹12500 INR
Totali i Ofertave
51
Përshkrimi i projektit

Padmajeet Infotech is software training and development company. We need a designer who can design the brochure for our services

Doni tё fitoni njё dorё para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatet
 • Paraqitni propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Pajtoni Freelancer që gjithashtu ofertuan për këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online