I mbyllur

I need some Graphic Design

Projektin e ka fituar deziner313 për $40 AUD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i projektit
$30 - $250 AUD
Totali i Ofertave
23
Përshkrimi i projektit

Design packaging for Ikonn sports.

I have provided an EXAMPLE packaging which is for a competitor called ilocklaces.

Need to make my packaging similar to the example in terms of size of text etc as per my very rough example in powerpoint.

Example photo's need to have white background (currently offwhite).

Be creative and use your imagination but you need to create a professional product.

Fituar nga:
Aftёsi tё Kёrkuara

Doni tё fitoni njё dorё para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatet
 • Paraqitni propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Pajtoni Freelancer që gjithashtu ofertuan për këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online