I mbyllur

Website speed and performance enhancement

Ky projekt ka marrë 12 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim mesatar prej₹2298 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i projektit
₹600 - ₹1500 INR
Totali i Ofertave
12
Përshkrimi i projektit

Reduce website speed under 2-3 seconds.

Doni tё fitoni njё dorё para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatet
 • Paraqitni propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Pajtoni Freelancer që gjithashtu ofertuan për këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online