Mbyllur

Zhvillim uebi

Mё duhet njё uebsajt i ri Projektojeni dhe ndёrtojeni Dyqan online Kerkoj qe te krijoj nje faqe per shitje online

Aftësitë: Projektim Grafik, PHP, Projektim Uebsajtesh

Shiko më shumë: si te hap nje call center, excel te, escribir te, email te, d te, create website for non profit association te, converte?te un ?ablon într-un site web, construie?te un site web de anunturi, cl te, amo-te, te editor control examples, te brengen english translation, make template te edit, ik kijk uit van te horen, ebay account te koop

Rreth Punëdhënësit:
( 0 përshtypje ) Albania

ID Projekti: #16582650

11 profesionistë freelancer dërguan një ofertë mesatare prej $1116 për këtë punë

monitrix

Hi, Consider me!I am professional web developer have a look at my profile having nice ratings and reviews. Lets discuss more over chat . ThankS

$1250 USD për 20 ditë
(472 Përshtypje)
8.8
$1250 USD për 20 ditë
(209 Përshtypje)
7.3
amitbhadwal

Hi atje Emri im është Amit. Kam lexuar të dhënat tuaja. Unë jam një e-commerce ekspert. Unë do t'ju ofrojmë dyqanin më të mirë Online me pamje moderne dhe unike me të gjitha pajisjet e përgjegjshme, me përdorim miqëso Më shumë

$1250 USD për 20 ditë
(88 Përshtypje)
6.6
hashonecreatives

Hello there, I can design & develop an elegant & eye-catching site for your business that will professionally reflect your agency's project/services. Some of our sites we've developed in past: • [login to view URL] Më shumë

$1250 USD për 20 ditë
(131 Përshtypje)
6.4
artiboria

Thank you so much for this great opportunity. I have so much experience in this field to finish this job. My basic technologies are here: WordPress, Magento, Joomla, PHP, PSD to HTML, JavaScript, Më shumë

$1250 USD për 20 ditë
(51 Përshtypje)
5.4
$1250 USD për 20 ditë
(7 Përshtypje)
3.9
sashaul2015

Diten e mire! Unë jam një zhvillues më shumë se 5 vjet dhe 2 vitet e fundit unë kam qenë duke punuar si një zhvillues të plotë rafte përdorur React.Js, Angular si korniza front-end si ajo ofron strukturë të përsosur Më shumë

$1111 USD për 20 ditë
(5 Përshtypje)
3.7
abhilashpvthrn

A proposal has not yet been provided

$833 USD për 7 ditë
(4 Përshtypje)
0.7
$833 USD për 20 ditë
(0 Përshtypje)
0.0
Emiliejones

Hi, I am primarily a web developer; but picking up a new framework isn't a problem. I have Extensive programming experience and pretty much comfortable working on frontend, backend as well as setting up or managing in Më shumë

$1250 USD për 8 ditë
(0 Përshtypje)
0.0
$750 USD për 5 ditë
(0 Përshtypje)
0.0