Mbyllur

Build a Website

Ky projekt mori 26 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹9056 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹1500 - ₹12500 INR
Numri i Ofertave
26
Pёrshkrimi i Projektit

Create web application with login authentication, menu and approx 5 dynamic pages using angular2 . API will be given to the developer

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online