Mbyllur

Build new websites that are mobile friendly

Ky projekt mori 79 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$159 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
79
Pёrshkrimi i Projektit

I have 100s of simple websites that are not mobile or tablet friendly. I need to find a template or have someone build one that I can use to convert all my websites to. It also has to be have a feature that lets me make it unique so google doesnt think I have 100s of the exact same sites. Message me for a few of my current sites so you know what I have and can help me find what I need. Thanks. btw, my sites are adult, but you would not have to work with adult content. Cheers!

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online