Përfunduar

Convert Sketch template to CSS/xHTML (pixel-perfect)

Ky projekt u përfundua me sukses nga khanalsantoshnp për$66 USD për 2 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Përfunduar Për
2 ditё
Numri i Ofertave
19
Pёrshkrimi i Projektit

Please work with the attached sketch template, and create a pixel-perfect website in HTML/CSS. Take note of the mouseover effects ([url removed, login to view]), as well as the background styles ([url removed, login to view]).

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online