Mbyllur

Mobile website (Mobile Only)

Projektin e ka fituar PerfectlyCoding për $2500 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$1500 - $3000 USD
Numri i Ofertave
7
Pёrshkrimi i Projektit

I need a mobile site. I would like it designed and built.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online