I mbyllur

Javascript reporting generation system

Ky projekt ka marrë 19 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim mesatar prej$1292 HKD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i projektit
$240 - $2000 HKD
Totali i Ofertave
19
Përshkrimi i projektit

I need a system who can allow to import excel on web.

Set up template on right hand side of web.

Allow to drag and drop data and page content to centre in order to finish a report and then export back to word in doc or docx.

the following i found maybe useful:

[url removed, login to view]

[url removed, login to view]

[url removed, login to view]

[url removed, login to view]

Aftёsi tё Kёrkuara

Doni tё fitoni njё dorё para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatet
 • Paraqitni propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Pajtoni Freelancer që gjithashtu ofertuan për këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online