I mbyllur

Lisp codeing

Projektin e ka fituar wangbeizou për $60 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i projektit
$30 - $250 USD
Totali i Ofertave
2
Përshkrimi i projektit

Lisp coding for some functions

Fituar nga:
Aftёsi tё Kёrkuara

Doni tё fitoni njё dorё para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatet
 • Paraqitni propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Pajtoni Freelancer që gjithashtu ofertuan për këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online