Mbyllur

Leer un xml y fusionarlo con un json

Projektin e ka fituar manuelmartinez93 për $1666 MXN.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$450 - $3750 MXN
Numri i Ofertave
7
Pёrshkrimi i Projektit

Leer un XML y fusionarlo con un json con la información que se necesita, el json siempre tiene la misma estructura pero la obtención de los xml puede ser de diferentes fuentes para crear el json, debe ser un módulo que se añada en NODEJS. En el que se le pueda ingresar el xml y retorne el json.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online