Mbyllur

[url removed, login to view] server create pdf report

Projektin e ka fituar amarendragupta për €34 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€8 - €30 EUR
Numri i Ofertave
12
Pёrshkrimi i Projektit

Create [url removed, login to view] script (server-side) that produce PDF report with text and image received from database, the file should then be saved into the same record. Use pg-promise for database connection. The sample/test database is ready for use. Attaced is my documentation for the database and report. PDFKit is recommended to use, maybe you have a better solution?

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online