Mbyllur

Foto Modele Reklamash edhe Modele videoklipesh

Kemi nevoje per foto modele per reklama dhe modele per videoclip.

vajzat te jene te paraqitshme, free training ne zyrat tona tek rruga Bardhyl.

Te interesuarat te shkruajne ne faqen e sekretares tone ne instagram: sabina.mustafa_official

Paga shume te kenaqeshme, dhe vajzat do jene cdo dite te angazhuara.

Trajnim prane ambjenteve tona.

Aftësitë: Shqip, Copywriting, Anglisht (SH.B.A.), Fotografi

Vendndodhja: Albania

Shiko më shumë: modele de site web e learning designer, free foto graphic designer, free foto gallery swishmax, php free foto galery, free foto, kind models free foto wideo, free foto gallery, free foto flash galery, livejasmine free foto, free foto galery, free foto resizer mac, free foto flash, free foto gallery flash, free foto editor online, foto viewer voor site, novosibirsk foto, foto viewer, flash foto change, foto car selling, free flash foto gallery

Rreth Punëdhënësit:
( 0 përshtypje ) Albania

ID Projekti: #16630292

1 profesionist freelancer dërgoi një ofertë mesatare prej $4444 për këtë punë

Klediona

Pershendetje! Do doja te dija me shume per punen ne [login to view URL]!

$4444 USD për 30 ditë
(0 Përshtypje)
0.0