Mbyllur

Add pagination and create template for page/2

Projektin e ka fituar flyingbird505 për $35 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
10
Pёrshkrimi i Projektit

I have created a a static home page where i have multiple queries ( 3 ) . I need two things

1. I need to create a pagination for the website in code

2. I want the /page/2 to have a different look then the static front page. So i need someone who can write the code that changes to another page when its the front page or older posts ( same as on [url removed, login to view], you can see what i mean when you select older posts)

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online