Përfunduar

Bulid php and html code

Ky projekt u përfundua me sukses nga Professional2017 për$50 USD për 4 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Përfunduar Për
4 ditё
Numri i Ofertave
37
Pёrshkrimi i Projektit

want to build an php and html code to send information like ip address, time, browser, operating system from website and which fetch image from back-end. i need a back-end page also and variable.

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online