Mbyllur

Crear tabla de precios diseño personalizado para WordPress

Projektin e ka fituar paddu008 për €26 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€8 - €30 EUR
Numri i Ofertave
20
Pёrshkrimi i Projektit

Necesitamos que nos implementen un diseño de una tabla de precios para una web, el diseño debe ser capaz de poderse ver bien tambien en dispositivos moviles. La web esta hecha con wordpress.

Disponemos del diseño ya desarrollado y listo para implantar.

Preferiblemente gente de habla hispana.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online