Mbyllur

Create a WordPress Template

Ky projekt mori 35 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$12 USD / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$8 - $15 USD / hour
Numri i Ofertave
35
Pёrshkrimi i Projektit

Need to do a temp to hire position into web development for my team

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online