Mbyllur

Develop low level prototype(s) for either the range of programmes

Ky projekt mori 8 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$56 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
8
Pёrshkrimi i Projektit

Your task is to develop low level prototype(s) for either the range of programmes offered by your Institution or the range of computing courses that your Institution runs. The prototype should describe this offering and it should run on desktops, tablets and mobiles. You will need to apply all considerations as discussed throughout the User Interface Design lectures and tutorials. The final prototype should provide a vehicle to conceptualise and envision the proposed software with the aim of providing proof of concept.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online