Përfunduar

Discover Malware Issue

Ky projekt u përfundua me sukses nga braedon213 për $45 USD për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
7
Pёrshkrimi i Projektit

Hello there. I have a website that I believe is infected with malware or a simple virus. This is a Wordpress website, and I need someone to look it over, discover the issue, and fix it.

I have an attached an image below. The website is: [url removed, login to view]

However when you google it, it redirects to a spam page. Google has flagged my site saying it may be hacked, and this is killing our business. I have been told this is a fairly simple fix. Please message me your price and estimated time to complete this task.

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online