Mbyllur

Fix ShipStation integration on WooCommerce site

Ky projekt mori 48 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$36 USD / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$25 - $50 USD / hour
Numri i Ofertave
48
Pёrshkrimi i Projektit

Our eCommerce website uses WooCommerce and ShipStation. We upgraded to WooCommerce 3.0 this week and have updated all plugins, however when shipstation tries to pull orders from our site, we seem to run out of memory for the request even though there are less than 100 orders. Something is different after the upgrade.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online