Përfunduar

Fix Shopify website

Ky projekt u përfundua me sukses nga superwanchiu për $55 USD për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
16
Pёrshkrimi i Projektit

I have a shopify site to be fixed now. This is argent project.

I need to be done this in 2-3 hrs.

I will give more details over chat.

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online