Mbyllur

Get a Website Built

Ky projekt mori 52 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$196 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
52
Pёrshkrimi i Projektit

I need a new website. I need you to design and build it.

it's chat script build with node js and sockit io

this is an example for it

[url removed, login to view]

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online