Hapur

Hire a Web Developer

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej €166 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€30 - €250 EUR
Numri i Ofertave
25
Pёrshkrimi i Projektit

I'am looking for a web developer, who can implement a bitcoin api to a webshop based on bitshop, which was created by bitfreak (use google).

Actually the shop is spezially for BTC payments, but i got a lot of errors. So i need someone who can fix the problem and adjust it to my needs or to integrate a new well working BTC api.

I will pay about 100-150€, because a skilled perso should find the problem fastly.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online