Hapur

Install Sendy in Codeigniter Website

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej $53 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $60 USD
Numri i Ofertave
12
Pёrshkrimi i Projektit

Hi there,

Need implementing Sendy API with all his features to Codeigniter website . [url removed, login to view]

To be able, from admin Panel to :

1 – Send Template Based bulk Emails to chosen list or all Lists

2 – Send bulk Emails in HTML format, extracted from zipped file

3 – Manage Lists ( Create, Edit , Add, remove, … import emails accounts from XLS, CSV , TXT … )

4 – Manage newsletter subscribers ( Add, Remove , Ban, … Subscribers must be added automatically to List .

5 - New users who create account in website must be registred automatically to users list

6 – Data must be related to Database so didn’t import / export … must be automated with user_id

7 – Complete charts / statistics ( sent, open, bounce … )

8 – Evitate that the emails sent rank fairly high for spam

[url removed, login to view]

Yours

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online