Mbyllur

(2-Month ONSITE WORK) Code Igniter - PHP MySQL Solr DB

Ky projekt mori 19 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹68689 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹50000 - ₹80000 INR
Numri i Ofertave
19
Pёrshkrimi i Projektit

Looking for PHP-CodeIgniter/Laravel Framework programmers who are willing to travel to JODHPUR, Rajasthan.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online