Përfunduar

Move users and forum posts from phpbb3 forum to buddypress/bbpress + Test & launch website

Ky projekt u përfundua me sukses nga caww5 për£260 GBP për 5 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£250 - £750 GBP
Përfunduar Për
5 ditё
Numri i Ofertave
44
Pёrshkrimi i Projektit

Hi, I need someone to migrate all users and posts from my current forum on phpbb3 to new site on wordpress. I also need my site tested for bugs and launched.

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online