Need help with Concrete5

 • Statusi Mbyllur
 • Buxheti €8 - €30 EUR
 • Numri i Ofertave 16

Përshkrimi i Projektit

I'm in need to edit [url removed, login to view] there must be shown 2 locations on a map and location pictures nicely. I need It to be done till tomorrow.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online