Përfunduar

Need some customization for my Woocommerce shop

Ky projekt u përfundua me sukses nga vipinmaru1990 për€10 EUR / hour për 40 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€6 - €12 EUR / hour
Përfunduar Për
40 ditё
Numri i Ofertave
41
Pёrshkrimi i Projektit

Need couple of customizations for my Woocommerce shop. Nothing too fancy.

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online