Mbyllur

Optimised website for SEO

Ky projekt mori 32 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹4525 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹600 - ₹1500 INR
Numri i Ofertave
32
Pёrshkrimi i Projektit

Optimized website for SEO

7 to 10 pages are customized

Google page speed should be above 90 for all pages

GT matrix score should be 95 level for all pages

Testing of all pages

Canonical Tags

Site Map

[url removed, login to view]

Google site map

Only magento experience person should bid as it involved lots of custom code

Initially this should be done through TEAM Viewer software

Differ Java scripts

Load initial web page content

website name printposters(dot)in

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online