Mbyllur

PDF to OCR using OpenCV3.2

Projektin e ka fituar richardnguyen46 për £50 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£20 - £250 GBP
Numri i Ofertave
7
Pёrshkrimi i Projektit

Simple project using OCR reading from PDF Files

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online