Përfunduar

Project for Huy

Ky projekt u përfundua me sukses nga lyquochuy1988 për $30 CAD për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 CAD
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
6
Pёrshkrimi i Projektit

As discussed earlier this morning

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online