Përfunduar

See Project Tasks in Shared Calendar View

Ky projekt u përfundua me sukses nga BIBINGK për£155 GBP për 4 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£20 - £250 GBP
Përfunduar Për
4 ditё
Numri i Ofertave
21
Pёrshkrimi i Projektit

Currently vTiger 6 shared calendar only shows the "Events" and "To do's" for users you have selected. We need also see Projects and Project Tasks assigned to those users.

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online