Përfunduar

Set up my woocommerce on my wordpress site

Ky projekt u përfundua me sukses nga ganeshparate për $20 USD për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $60 USD
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
77
Pёrshkrimi i Projektit

* Set up my woocommerce

* including language

* other minor customization

* we want you to save us time - we already have knowledge to install and do basic installments

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online