Përfunduar

Show ads for only mobile or tablet users

Ky projekt u përfundua me sukses nga ScriptsnDesigns për $15 USD për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
5
Pёrshkrimi i Projektit

You need to use [url removed, login to view] (or something else you're familiar with) to show ads. Look at the attached html and image for a better explanation.

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online