Mbyllur

Social Login wifi

Ky projekt mori 29 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€2497 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€1500 - €3000 EUR
Numri i Ofertave
29
Pёrshkrimi i Projektit

I would like to create an authentication platform to be used in wifi hotspots, using access via facebook, google +, twitter and text messages.

all integrated with a radius (AAA), possibly freeradius

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online