Mbyllur

Speed up the back end of my WordPress website!

Projektin e ka fituar ravinder246 për $50 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
39
Pёrshkrimi i Projektit

The front end of my site [url removed, login to view] seems to be running at good speed but when I login it is very very slow. PLEASE HELP! Thanks.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online