Mbyllur

System of crowdfunding on website develop in symfony

Ky projekt mori 38 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€594 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€250 - €750 EUR
Numri i Ofertave
38
Pёrshkrimi i Projektit

Development of a project crowdfunding system on a website develop in symfony example type API Stripe

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online