Mbyllur

Windows based application for medical device

Ky projekt mori 11 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹25454 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹12500 - ₹37500 INR
Numri i Ofertave
11
Pёrshkrimi i Projektit

Code/Develop a simple data manager to pull out data wirelessly from a Bluetooth enabled device in HL7 format and convert it to an MS Excel output. Required good knowledge of HL7 language formats.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online