Hapur

Write some Software

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej $2256 MXN.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$450 - $3750 MXN
Numri i Ofertave
19
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for a freelancer to help me with my project. The skills required are codeigniter, and webscokete. I am happy to pay a fixed priced and my budget is $350- $1000MXN.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online