Mbyllur

Write some Software

Ky projekt mori 16 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹1669 INR / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹1250 - ₹2500 INR / hour
Numri i Ofertave
16
Pёrshkrimi i Projektit

I need a bitcoin develoiper. To create third party payment gateway API

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online