Hapur

Write some Software

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej $28 SGD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$12 - $30 SGD
Numri i Ofertave
6
Pёrshkrimi i Projektit

Convert Excel VBA macro to Libreoffice so that i can use it in libreoffice.

There is only 1 - 2 macros that i need ti to work in libreoffice.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online