Mbyllur

Write some software

Ky projekt mori 14 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹22189 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹12500 - ₹37500 INR
Numri i Ofertave
14
Pёrshkrimi i Projektit

I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using PHP. About website

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online