Përfunduar

fix some errors in cakephp based backend

Ky projekt u përfundua me sukses nga dotsquaresau për $135 USD për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $300 USD
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
49
Pёrshkrimi i Projektit

Fix some errors in our Website backend.

For the backend, cakephp framework is used.

Geo-mapping, geo-coding and mysql database processing are essential for this task.

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online