Mbyllur

Lule ne kopesht

4 profesionistë freelancer dërguan një ofertë mesatare prej $33/orë për këtë punë

benni25

Hello, Benni Translation Services is providing translation service since 13 years. Our translation is done manually and professionally we guarantee unique output Error Free. Please specify your deadline, content, Më shumë

$25 USD / orë
(853 Përshtypje)
7.8
abstractsoftweb

Hello there, Hope you are doing Great!! We need to develop a website for your business [login to view URL] are able to deliver eye catching Website as your [login to view URL] have skills in this technology and capable enough to Më shumë

$25 USD / orë
(145 Përshtypje)
7.3
Topman123

Dear,manager! Thanks for visiting my proposal. I have read your job description very carefully. It becomes a question of what you are asking for. I will briefly introduce my career, convinced that I can finish it on Më shumë

$41 USD / orë
(24 Përshtypje)
5.6
RachitGroup

Përshëndetje, Kam lexuar me hollësi detajet e punës dhe jam absolutisht i sigurt se mund ta bëj këtë projekt shumë mirë, kam më shumë se 20 vjet eksperiencë. Ne mundesojme - Pa pagesë ADD-ON me çdo projekt + 6 Mbës Më shumë

$41 USD / orë
(1 përshtypje)
0.0