Mbyllur

I need someone with experience who has worked on Yokart's website.

Ky projekt mori 42 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$13 USD / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$8 - $15 USD / hour
Numri i Ofertave
42
Pёrshkrimi i Projektit

I need someone with experience who has worked on Yokart website.

I have some changes and updates to make in the script.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online