Mbyllur

php laravel

Ky projekt mori 53 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$2274 CAD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$1500 - $3000 CAD
Numri i Ofertave
53
Pёrshkrimi i Projektit

PHP Laravel developer required for developing business applications

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online